jessans

Alla inlägg den 1 februari 2013

Av Jessica - 1 februari 2013 16:39

Dagen kunde inte starta bättre då våra älskade vänner M & R fick sin lilla tjej i morse!! (: Fick mms och guuuud så söt hon är!!

Nu längtar man ju ännu mer, vill också ha våran bebis nu!

Meeeen vi får vänta lite, ett par veckor i allafall. (: Kommer gå bra det här tror jag (:

Får se om jag ska baka lite ikväll, köket ser ut som ett jävla bombnedslag så hade ingen lust att börja allt med att diska... så sket i det en stund.. :P haha..


Imorgon är det ccc´s årsmöte med rock´n roll efteråt.. Flat Foot kommer och spelar igen, de är grymt bra! men vet inte om vi ska vara kvar på festen.. vi har nog inte riktigt bestämt oss än.. humhum.


Har gått igenom BB-väskan för sista gången, tror att allt är med. men så klart blir det ALLTID för MYCKET packat.. men det får väl följa med hem sen igen, spillerill.. det är ju så svårt att veta vad man ska ha med sig och inte.. så för att vara på den säkra sidan så tar man ju med sig typ allt.. :P haha..


Ikväll hade gubben bestämt sig för att vara hemma med mig. mysigt värre, kanske kan lura i honom att vi ska baka lite (?) (: Får se vad jag lyckas med ..


Storstädade hela lägenheten igår var riktigt skönt när de bli gjort.. så klart blir det ju soffpauser lite då och då..

men natten har varit hemsk, har varit vaken varannan timme, kissat och kissat och kissat.. vidrigt och vänt mig hundra gånger.. ): och så fort man ställer sig upp eller lägger sig ner så sticker det som knivar uppi fissun.. känns som om man har en stor jävla kokosnöt mellan benen..egentligen är de ju inte så konstigt då bebis är fixerad och startklar.. mkt nerver som kommer ikläm..


Gubben är och besiktar bilarna så det ska vara gjort innan bebis kommer sen hoppas jag att det är någolunda fint väder imorgon fm så vi kan sätta i babyskyddet och se hur de ska sitta.. (: Lite sånt här små-mys-fix innan det är dax för nu läääääääääääääängtar vi efter dig skrutt!!!

Ovido - Quiz & Flashcards