jessans

Alla inlägg den 25 januari 2011

Av Jessica - 25 januari 2011 06:10

vi fick ett erbjudande att följa med ett par kompisar till egyptien nästa vecka.. men vi har bestämt att vi ska tacka nej, för vi hinner inte hem till kryssningen då..:/ suuuger.. var så himla sugen på att åka utomlands också men så klart kommer det ju fler gånger :)


Men så jäkla roligt att de frågade! och att man tänker på andra :) det gör mig lycklig!! man ska kunna ge och ta från varandra :)

Vi har pratat så länge om att åka just utomlands tillsammans och nu när de frågade så kände man sig liksom lite viktig eller inte viktig men en del i en tanke! jag har inga ord så jävla glad att de iallafall frågade :)


Igår gjorde vi väl inte så mkt. richard och john var hit på kaffe (som vanligt) :) haha.. jag bytte gardiner i vardagsrummet och det vart så himla bra.. vårat vardagsrum passar inte i panelgardiner, ser ut som vardagsrummet är inramat på något förskräckligt fult sätt.. huhu.. så det vart kappor istället :) nu är det luftigt och fint! :)


Idag ska jag väl plocka lite så jag kan städa ordentligt på torsdag. har tvätt då också så jag har nog fullt upp hela dagen :)


Satan vad jag längtar till kryssningen :) med alla jäkla tokar som vi ska festa med!!

Ovido - Quiz & Flashcards